Niet zomaar een project. Met aandacht en kennis, ontstaan de mooiste resultaten.

Wie goed is, kan nog beter worden.

 

Delektro Academy

Bij Delektro vinden we het belangrijk dat jij je blijft ontwikkelen. En dat jíj dat belangrijk vindt. Dat je enerzijds ervaring opdoet. Dat je leert terwijl je werkt en kennis ontwikkelt door de oplossingen die je bedenkt. Maar dat je anderzijds vernieuwend en verdiepend bezig blijft. Daar zijn opleiding en training voor nodig. Zodat je diepgaande kennis opdoet van bestaande en nieuwe technieken. Want het is simpel. Als je goed bent in je vak, kan je nóg beter worden. En als je morgen nog steeds de beste wilt zijn, moet je daar vandaag iets voor doen.

 

Opleiding en training

Als SpecialHelmet ben je altijd bereid opleidingen of trainingen te volgen. We faciliteren dat met onze Delektro Academy (die nog volop in ontwikkeling is). Binnen de Delektro Academy volg je bij ons Delektro-specifieke modules, die jou leren als een ware SpecialHelmet te opereren. Anderzijds doe je kennis op die fabrikanten en leveranciers delen, en die jou helpen hun producten optimaal toe te passen.

 

Werken/leren, stagelopen of afstuderen

We ondersteunen graag de opleidingen in het reguliere onderwijs, zowel op (v)mbo- als hbo-niveau. De ene keer met een parttime job of BOL-constructie, de andere keer met een afstudeeropdracht of stageplaats. Als jij je ontwikkelt bij Delektro, en als álle SpecialHelmets zich ontwikkelen, kunnen we onze missie blijven waarmaken. Neem contact op met ons en deel je ontwikkelplannen en ambities!

 

Stage lopen?

Hoe kies je jouw optimale stageplek? Hoe weet je of het bedrijf voldoende aansluit bij jouw verwachtingen? Volg je hart en solliciteer op de vacature...

Meer informatie

Open sollicitatie

Staat jouw functie er niet bij, maar wil je graag bij Delektro werken? Volg je hart en stuur een open sollicitatie.

Meer informatie
WordPress Image Lightbox