Naam

Peter

Wat is jou functie?

Eerste monteur

Hoelang werk je bij Delektro?

7,5 jaar

Peter Breunissen

 

Hoe ziet een gemiddelde werkdag eruit voor jou?

‘S ochtends vroeg starten we om 7 uur op de bouw. Meestal werk ik elke dag op een ander project. Mijn werkzaamheden zijn heel divers, van beveiliging tot designverlichting en huisinstallaties monteren. Het ene moment monteer ik armaturen en het andere moment ben ik bezig met aanleggen van een meterkastinstallatie. Meestal rond half 4 is de werkdag voorbij.

 

Hoe ben je terechtgekomen bij Delektro en wat was voor jou de reden om hier te komen werken?

Via een arbeidsbureau ben ik terechtgekomen bij Delektro. Vervolgens ben ik volledig bij Delektro ingestroomd. De reden dat ik hier ben begonnen met werken is omdat ik interesse had in de elektrotechniek en Delektro toen naar personeel zocht.

 

Waarom sprak de functie binnen Delektro je aan?

Toen ik hier begon had ik nog vrij weinig ervaring binnen het vak. Delektro leek mij een leuke werkgever en zodoende ben ik hier aan de slag gegaan. Mij werd verteld tijdens het sollicitatiegesprek dat er ruimte was om opgeleid te worden en dat vond ik erg prettig.

 

Delektro is een jong familiebedrijf waarin saamhorigheid en betrokkenheid belangrijke kenmerken zijn. Kun je omschrijven hoe dat er in de praktijk uit ziet?

Iedere vrijdagmiddag komen we met z’n allen op de zaak om het weekend in te luiden. Hierbij drinken we vaak een drankje en spelen we een potje darts. Dit geeft mij echt het gevoel van saamhorigheid, zeker in vergelijking met andere bedrijven waarbij sommige mensen al direct naar huis gaan zodra het weekend is.
Die betrokkenheid zie ik dagelijks terug. Op de bouw is iedereen bereid om werk van een ander over te nemen wanneer dat nodig is. Iedereen werkt in een team en niet individueel. Werken met collega’s die voor je klaar staan werkt nu eenmaal een stuk prettiger.

 

Wat maakt het werken bij Delektro leuk voor jou?

Wat het leukste aan het werken bij Delektro is, is de grote afwisseling van de werkzaamheden die ik verricht. Er is geen week hetzelfde. Ook de fijne collega’s en de prettige omgangssfeer. Alle jongens sluiten goed op elkaar aan, niemand valt buiten de boot en iedereen is behulpzaam voor elkaar.

 

Omschrijf Delektro als werkgever in een paar woorden.

Als ik Delektro in een paar woorden zou moeten omschrijven, dan denk ik aan de woorden; Vooruitstrevend, want ik vind dat we echt een vooruitstrevend bedrijf zijn. Ik denk aan “Nooit stil blijven staan” omdat we ons altijd blijven ontwikkelen bij Delektro. Ik denk ook aan eerlijkheid, omdat we hier altijd eerlijk en open tegen elkaar zijn en dat is prettig voor de werksfeer.

 

Wat onderscheidt Delektro van andere werkgevers?
Wij geven bij Delektro altijd de volle 100% en werken goed samen. Ik hoor wel eens van collega’s dat dat bij andere bedrijven een stuk minder is dan bij Delekro. Delektro besteedt ook aandacht aan het personeel, zo heb ik via Delektro opleidingen gevolgd om mijn monteursdiploma’s te behalen. Dat ik mezelf kan ontwikkelen bij een bedrijf vind ik erg fijn.

Ben jij een special helmet?

Doe nu onze test!
WordPress Image Lightbox