Naam

Renco

Wat is jou functie?

Projectleider

Hoelang werk je bij Delektro?

5,5 jaar

Renco van Egdom

 

Hoe ziet een gemiddelde werkdag eruit voor jou?

De werkzaamheden die ik uitvoer lopen erg uiteen, als projectleider ben ik namelijk voor veel verschillende onderdelen verantwoordelijk binnen het bedrijf. Omdat ik veel verschillende werkzaamheden uitvoer heb ik niet echt ‘een gemiddelde werkdag’. Over het algemeen voer ik dagelijks de volgende werkzaamheden uit: bouwvergaderingen bijwonen, planningen bijhouden, materialen inkopen, werkvoorbereiding, facturatie, financiële controle uitvoeren voor projecten en ik zorg ervoor dat Delektro nieuwe projecten ontvangt. Als projectleider ben ik dus vrijwel overal bij betrokken.

 

Hoe ben je terechtgekomen bij Delektro en wat was voor jou de reden om hier te komen werken?

Ik heb Delektro in 2006 leren kennen ik was destijds zzp-er en leende me uit aan toen nog Van Leeuwen Elektrotechniek. Dit ging een aantal jaar door. Ik verhuurde me aan Delektro en als ik druk was leende ik monteurs van Delektro in. In 2013 kwamen we in gesprek en niet veel later ben ik dienst getreden.

 

Wat sprak je aan aan de functie en het bedrijf?

Binnen de functie sprak mij vooral de uitdaging aan. Als projectleider heb ik veel verantwoordelijkheden en ben bij veel dingen betrokken. Omdat ik bijna overal bij betrokken ben is het werk ook erg afwisselend.

 

Delektro is een jong familiebedrijf waarin samenhorigheid en betrokkenheid belangrijke kenmerken zijn. Kun je omschrijven hoe dat er in de praktijk uit ziet?

De saamhorigheid is echt iets wat Delektro onderscheidt van andere bedrijven, iedereen werkt samen naar een gezamenlijk doel. Ook biedt Delektro veel kansen om jezelf te ontwikkelen binnen het bedrijf. De projecten die Delektro uitvoert zijn enorm divers, hierdoor is geen een project hetzelfde en is elk project een nieuwe uitdaging. Ten slotte biedt Delektro ook veel zelfstandigheid aan de werknemers, hier komen vanzelfsprekend wel verantwoordelijkheden bij kijken.

 

Wat maakt het werken bij Delektro leuk voor jou?

Het feit dat geen een dag hetzelfde is. De sfeer binnen het bedrijf is prettig, collega’s onderling kunnen goed met elkaar opschieten en er heerst een sterk teamgevoel. Ook het dagelijkse contact met (potentiële) opdrachtgevers en andere betrokken partijen zorgt voor de nodige afwisseling.

 

Omschrijf Delektro als bedrijf in een paar woorden.

Goed geregeld, saamhorigheid, ontwikkeling, diversiteit en zelfstandigheid.

 

Wat onderscheidt Delektro van andere werkgevers?

De toekomstvisie van het bedrijf sprak mij erg aan. Ook vind ik het enthousiasme van Jacob en andere collega’s een stimulerende factor binnen het bedrijf.

Ben jij een special helmet?

Doe nu onze test!
WordPress Image Lightbox