Naam

Roy

Wat is jou functie?

Beveiligingsmonteur

Hoelang werk je bij Delektro?

3 jaar

Roy Kempeners

 

Hoe lang werk je nu in deze huidige functie?

Ik werk nu ongeveer een jaar als beveiligingsmonteur, daarvoor was ik 3 jaar lang elektromonteur.

 

Hoe ziet een gemiddelde werkdag eruit voor jou?

Dat is heel afwisselend. Het ligt er aan welke projecten er op dat moment lopen. De ene dag ben ik de hele dag bezig met installeren van 1 beveiligingsinstallatie, de andere dag doe ik soms wel 3 installaties op één dag. Als beveiligingsmonteur verzorg ik de bekabeling, het afmonteren en ook een stukje programmeren.

 

Hoe ben je terechtgekomen bij Delektro en wat was voor jou de reden om hier te komen werken?

Op het internet zocht ik naar een functie in de elektrotechniek en via een open sollicitatie ben ik hier terecht gekomen.

 

Wat deed je hiervoor, voordat je bij Delektro ging werken?

Voordat ik bij Delektro werkte ik op kantoor en was ik verkoper. Dit heb ik 4 jaar lang gedaan, uiteindelijk wilde ik toch meer met mijn handen werken. Toentertijd was ik 24 en had ik moeite met het vinden van een baan binnen de elektrotechniek wegens mijn gebrek aan ervaring. Uiteindelijk kwam ik terecht bij Delektro en zij boden mij wel de kans om mij binnen dit vakgebied te ontwikkelen en tot op heden werk ik nog steeds met veel plezier voor Delektro.

 

Wat sprak je aan bij de functie en het bedrijf?

Het bedrijf zag er heel professioneel uit, tijdens mijn sollicitatiegesprek kwam dit ook duidelijk naar voren. Ik was erg geïnteresseerd in de specialismes zoals domotica en beveiliging. Delektro is een jong familiebedrijf waarin saamhorigheid en betrokkenheid belangrijke kenmerken zijn en wat mij direct aansprak.

 

Kun je omschrijven hoe dat er in de praktijk uit ziet?

Iedereen is bereid om elkaar te helpen en mee te denken bij een ander zijn werk. Zo helpen collega’s mij wel eens met een installatie en geven zij hun inzichten over hoe het kan. Op deze manier kom ik vaak op nieuwe ideeën dankzij mijn collega’s.

 

Wat maakt het werken bij Delektro leuk voor jou?

De professionele werkwijze en uitstraling. We proberen met z’n allen een zo goed en net mogelijke installatie te realiseren voor de klant. Ook de collega’s zijn erg fijn om mee te werken, ze staan altijd voor mij klaar als dat nodig is. Maar ook op de vrijdagmiddag is het altijd even gezellig om met elkaar even de week door te nemen.

 

Hoe zou je Delektro als werkgever omschrijven in een paar woorden?

Ik zie Delektro als een professioneel bedrijf met een exclusieve uitstraling en een jong en gemotiveerd team.

 

Wat onderscheidt Delektro van andere werkgevers?

Iedereen heeft dezelfde denkwijze, iedereen doet zijn uiterste best om de installatie voor de klant zo netjes mogelijk op te leveren.

Ben jij een special helmet?

Doe nu onze test!
WordPress Image Lightbox