Niet zomaar een missie. We vinden namelijk dat alles moet kloppen.

Test je profiel

Bij Delektro maken we zelfs de gewoonste installaties speciaal, en dat kan alleen met SpecialHelmets. We vinden namelijk dat álles moet kloppen. Alles. Of we nou een exclusieve showroom, een luxe villa of een ‘gewoon’ appartementencomplex realiseren: dát is de missie. De opdrachtgever moet het allerbeste krijgen dat haalbaar is bij zijn wensen en budget.

 

Het beste design, van simpele lichtschakelaar en inbouwspotje tot geavanceerd touchpanel en high-end armatuur. Duur is niet altijd beter. Gevoel voor stijl kan zelfs eenvoudige oplossingen een adembenemende schoonheid geven. (Als je dat overdreven vindt, ben je geen SpecialHelmet.) In de dynamiek van een bouwproject zijn het de SpecialHelmets die voortdurend opletten: wordt er niets gemaakt dat misschien op papier staat, maar esthetisch veel beter kan?

 

De beste techniek. Soms is dat een bewezen techniek. Maar heel vaak zijn het de nieuwste technologieën en oplossingen die onovertroffen zijn. In functionaliteit. In subtiliteit. In koppeling- en integratiemogelijkheden. Dus niks even een basisinstallatie erin ‘rammen’. Slimme keuzes en gevoel voor techniek maken zelfs gewone e-installaties speciaal voor de gebruiker. Gaaf.

 

De beste klantbenadering. Opdrachtgevers – en iedereen die hen vertegenwoordigd – moeten zich speciaal voelen. Dat zit ‘m in ogenschijnlijke gewone dingen, die op een gemiddelde werkdag echter ongewoon zijn. De SpecialHelmet die zijn schoenen voor de deur zet om de vloer te sparen. De vriendelijke, bereidwillige manier waarop hij de opdrachtgever te woord staat. De ongevraagde ideeën waarmee hij komt om het werk nóg beter uit te voeren. De ongekende motivatie waarmee werk wordt begonnen, uitgevoerd en áfgemaakt. De eerlijkheid over tegenvallers, dilemma’s of – het overkomt de besten – schade. Het onverwachte luxe presentje bij oplevering.

 

De beste uitstraling. SpecialHelmets zijn een ongewone eenheid. En ze vallen op door hun uitstraling. Gewoon, omdat dat goed voelt. Alles zwart, nieuw, schoon, geordend. De mensen, de bedrijfskleding, de auto’s en het gereedschap.

WordPress Image Lightbox