Niet zomaar een SpecialHelmet. Alleen als je het écht bent.

SpecialHelmet kan je worden. Maar alleen als je het bént. Als je niet van plan bent een gewone monteur of een gewone tekenaar te worden. (Dat kan altijd nog.) Nee, jij bent vastbesloten vákwerk te leveren en legt de lat zeer hoog voor jezelf. Je legt iets van jezelf in je werk, en dat is zichtbaar en voelbaar. Je gaat op in je missie. Vasthoudend, toegewijd, onvermoeibaar, op zoek naar de kick van een topprestatie.

 

Jouw kracht

Jij gaat voor het allerbeste. En dat doe je met veel energie. Die drive om een resultaat neer te zetten, is sterk. Sterker dan de verleiding om je wekker nog eens op snoozen te zetten. Sterker dan de behoefte aan comfort. Sterker dan de gewone manieren en omgangsvormen in de bouw. Sterker dan de wens om precies op tijd naar huis te gaan. Sterker dan het gemak van domweg uitvoeren wat er op papier staat. Sterker dan de ergernis dat het project anders loopt dan verwacht.

Dát maakt jou speciaal. Gewaardeerd door opdrachtgevers. Trotser op je werk. Je bent sterker. En daarom ’n volwaardig lid van de SpecialHelmets.

 

Onze kernwaarden

Er zijn drie waarden, drie eigenschappen die in ons doen en laten centraal staan. Wat we doen bij Delektro, doen we

  • gedreven
  • eigenzinnig
  • stijlbewust

We geven je later tekst en uitleg. Maar vraag het je alvast af: zijn dit woorden die bij jou passen?

 

In opleiding of met ervaring

Om SpecialHelmet te worden bij Delektro, is het vooral belangrijk dat je de juiste mentaliteit hebt. En dat je jezelf wilt ontwikkelen. Dat je simpelweg de beste wilt worden. Daar kan je mee aankomen bij ons. Omdat we groeien, zoeken we zowel mensen met ervaring als schoolverlaters. De één wordt SpecialHelmet als 16-jarig groentje met vmbo-diploma, de ander als 29-jarige hbo’er met ervaring.

 

Met of zonder helm

SpecialHelmets is de verzamelnaam voor alle Delektro-medewerkers. Ontleend aan de helm die de monteurs dragen als persoonlijk beschermingsmiddel. Een eretitel voor álle functies, binnen en buiten, op kantoor en op de bouw.

WordPress Image Lightbox